Jak je to s novou francouzskou větví?
i Zdroj: WoT.cz
Článek Jak je to s novou francouzskou větví?

Jak je to s novou francouzskou větví?

Excalibur.cz

Excalibur.cz

29. 6. 2016 12:00
Reklama

Jak je to s tou novou francouzskou větví?

Jak se říká, někdy pravá ruka neví, co dělá levá. A podobně je tomu i u Wargamingu. Pokud vás zajímá, o čem je řeč, tak čtěte dále.

Ostatně grotesknost některých zpráv u WG láme všechny rekordy – takže Yuri Pasholok se na serveru RU poměrně nedávno rozčiloval ohledně druhé řady francouzských těžkých tanků. Podařilo se mu sestavit kandidáty na úrovních 2 až 7 a informace zaslal WG. Bohužel, vývojáři řekli: „niet, ne nada“ a celý Pasholokův návrh hodili do koše. Místo toho však „nahodili“ úrovně 8, 9 a 10. Důvod pro zamítnutí tieru 2 až 7 bylo jednoduché – nemožnost vyvážení těžkých vozidel. To je všechno. Jednoduché, ne? No, není!

No a nějaký inteligent to všechno poslal dále, vývojáře zodpovědné za vybalancování hry označil za „špatné“ a komunita začala plakat nad tím, že jsme mohli celou francouzskou větev a místo toho máme jen část. Fuj! Hanba!

Zkusme ale začít od toho, jak by se měla další větev nebo případný strom vlastně vytvářet, jaké by měly být splněny podmínky:

  • Musí patřit národu, který se těší značné popularitě
  • Být přiměřeně realistické (samozřejmě, zde je třeba občasných ústupků)
  • Musí být atraktivní pro grindování (když vývojáři požadují po hráči činnost, která jej nebaví, jen proto, aby se díky tomu dostal k činnosti, která jej bavit bude)

Tato poslední podmínka byla důvodem, proč Yuri neprošel hlasováním. Proč? Vzhledem k tomu, téměř všechny tanky byly a’la Tog.

Jak je to s novou francouzskou větví?
i Zdroj: WoT.cz

A teď otázka pro vás věční remcalové – můžete s čistým svědomím říci, že TOG je tank, se kterým hrajete rádi a baví vás? Je velký, pomalý ale atraktivní? Dobře, dají se vydělat nějaké stříbrňáky, zahrát dobrá hra. Ale vážně ?

Fakt by vás tahle extrémně pomalá, nešikovná a na HE munici citlivá vozidla bavila?

Důvodem Yuriho naštvané reakce nebyla skutečnost, že hráči přijdou o kopec mega zábavy, pokud jde o tanky. Jde spíše o skutečnost, že strávil spoustu času nad něčím, co se ukázalo zbytečné. Ale počítačový průmysl už je takový.

WoT není výjimkou, jde tady o peníze a nejde vytvořit něco, co by bavilo všechny. Je to brutální, ale je to pravda. Na druhou stranu … možná by se mohly objevit nějaké troll arty.

Zdroj:
rykoszet.info
FTR

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama