Fortuna vstupuje do světa online pokeru
i Zdroj: WoT.cz
Článek Fortuna vstupuje do světa online pokeru

Fortuna vstupuje do světa online pokeru

Komerční sdělení
9. 4. 2024 14:00

Podle pokerových hráčů je zrovna ta jejich hra nejlepší na světě. Sázková kancelář Fortuna chce se svým novým produktem dát možnost novým hráčům tuto tezi potvrdit, či vyvrátit.

Reklama

Zavedená sázková kancelář Fortuna rozšířila nabídku svých služeb o poker. Samozřejmě, že do svých poboček nestěhovala pokerové stoly, ale v duchu doby nabízí svým klientům pokerové turnaje a cash game z pohodlí domova – online.

Vyzkoušejte nejpopulárnější karetní hru na světě – registrujte se na Fortuna Poker

Registrace do nové pokerové online herny je velmi jednoduchá a díky funkci bankovní identity i rychlá. Během pár minut se tak můžete dostat do víru pokerové akce. Návod a detailně popsaný postup registrace najdete v tomto článku.

Fortuna uzavřela pro poker partnerství s mezinárodní sítí iPoker, která je jednou z největších na světě. Díky tomu mají hráči na herně Fortuna Poker jistotu velkého pole hráčů, dostatku turnajů a stolů cash game na různých limitech i kvalitní software. 

Kromě herního softwaru pro počítače s operačním systémem Windows, macOS a aplikací pro mobilní telefony je možné hrát na Fortuna Pokeru i z obyčejného internetového prohlížeče. Možností, jak se zapojit do pokerových bojů, je tedy dostatek. 

Široká je i nabídka herních variant nejkrásnější hry na světě. Fortuna Poker nabízí kromě nejrozšířenější varianty No Limit Texas Hold’em i akční Omahu a Omahu Hi-Lo. V nabídce herny najdeme také v poslední době čím dál víc populárnější Short Deck (Six Plus Hold’em). V této variantě chybí v balíčku všechny karty do hodnoty 6. Pokud jste začátečník, stojí určitě za to si před hrou nastudovat pravidla. Ta najdete přehledně na webu PokerArena.

Na českém trhu již legální pokerové online herny fungují, proto musí Fortuna nabídnout samozřejmě ještě něco navíc. Pro nové hráče je tak připraven Fortuna bonus 300 Kč za registraci a při vkladu minimálně 500 Kč dostane každý registrovaný i vstupenku do pokerového turnaje v hodnotě 10 €. 

Kromě registračního bonusu, doladěného herního softwaru a širokého herního pole, nabízí Fortuna Poker i zajímavé turnaje bez nutnosti vkladu, takzvané Freerolly. Tyto turnaje, ve kterých jsou odměnou skutečné peníze, jsou ideální pro začátečníky, kteří si chtějí tuto skvělou hru vyzkoušet a případně začít budovat svůj pokerový bankroll. 

Online poker na na nové herně Fortuna jistě stojí za vyzkoušení. Je možné, že vás tato komplexní a zábavná hra zaujme tak jako některé známé osobnosti u nás i v zahraničí. Poker si rád zahraje fotbalista Neymar i bývalá hvězda brazilské reprezentace Ronaldo. V Čechách byl velkým fanouškem této hry například Leoš Mareš a stále aktivně ji hraje herec Petr Rychlý. Snad i vás poker bude bavit. 

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama