WoT NA: Hrajte svou oblíbenou třídu tanků v červenci!

0

Na americkém serveru World of Tanks se objevily vzdělávací osnovy s měsíčními kurzy na všech vozidlech (kromě SPG). Musím říci, že se jedná o celkem zajímavé a jednoduché mise.

Zde jsou pravidla:

  • Nezapomeňte zadat kód pro třídu tanků, kterou chcete hrát. Podívejte se na každou třídu tanků, kde najdete odpovídající kód. Můžete aktivovat více kódů odkupu.
  • Když úspěšně zadáte kód, zobrazí se mise v herním klientovi.

Třídy tanku

Lehké tanky Střední tanky Těžké tanky Stíhače tanků
  • Všechny 101, 201, 301 a 401 mise jsou řetězené a musí být dokončeny do 04:20 PT | 06:20 CT | 07:20 ET další herní den (zkontrolujte zbývající čas ve hře); získáte odměny za každou splněnou misi v daném časovém rámci.
  • Jakmile je mise dokončena, další odemkne až 401, kompletní 401, a dostanete 10K XP!

Zde je návod, jak získat diplom pro danou třídu vozidel:

  • Dokončete misi 401 pro konkrétní třídu vozidel 10krát.
  • Tuto misi můžete vykonávat pouze jednou denně, takže proces trvá minimálně 10 dní, než získáte diplom pro třídu vozidel, pokud denně dokončíte misi 401.
  • Jednoduše dokončete misi 401 pro třídu vozidel 10krát před koncem měsíce a získáte její diplom!
WoT NA: Hrajte svou oblíbenou třídu tanků v červenci!
Ohodnoťte tento článek!
2.75 (55%) 8 hlas/ů