Wargaming FM rádio pro vás při hraní WoT s novou hudební kategorií!

    9

    Máme pro vás nový formát na 5. kanálu Wargaming.FM – Relax. To je právě ta hudba, která vás navnadí do vašich bitev (teda podle Wargamingu). Nyní se vám otevírá nový fascinující svět tanků z druhé, tiché strany. (zbrusu nové songy) Udělá z přepadení a taktiky vzrušující dobrodružství trvající 15 minut. Nový formát Relax je vaše osobní míra pro poklidnou hru!

    Turn on on the new “Relax” category!

    Wargaming.fm hlavní stránka

     

    Pátý kanál Wargaming. FM – SoundCheck – byl vytvořen pro testování různých hudebních směrů. S tím chce Wargaming studovat hudební vkus tankistů. Každý měsíc Wargaming FM editor mění hudební formát a posluchači pro něj hlasují.

    Již proběhly tři testy: „SuperStar“ (hudba 80., 90. a 2000. let), „Bro-channel“ (rap, hip-hop a R’n’B) a „ruská velikost“ (pouze ruská populární hudba). Nyní je čas na nový hudební formát!

    Wargaming FM rádio pro vás při hraní WoT s novou hudební kategorií!
    Ohodnoťte tento článek!
    4.43 (88.57%) 7 hlas/ů

    9 KOMENTÁŘŮ

    1. Jak to funguje? Musím mít mimo WoT puštěno ještě i rádio a nebo ve hře nějak toto rádio naladím?

    2. *Bonus Codes*

      AQUICK……STONE

      STAYING…..

      TANKING……ER

      NOLOOKING….

      …RNGTRICKED..

      DOMSTAD.KE..

      CALLME……CK

      ARTY….GET..

      DROWNING…..COOL

      TAKEYOURGUNS…..N

      EYEOFTHE……

      MYTANK……ON

      WE…..TOG

      DESPA….BUTSURE

      WOT…TANKS

      G4MESCOM…..19

      *… stále zde není zavedena/chybí sekce na vkládání “bonusových kódů”, no … a proto tedy ani tyto kódíky (dávající spousty skvělého) nejsou “úplné a něco v nich také chybí”! 🙂

      • Jelikož zde píšeš jen to samé, tak se pokusím oživit konverzaci něčím novým a proto přidávám recept na guláš
        ingredience
        200 g hovězího výřezu (libové maso vykrájené odkudkoli)
        1 cibule, nakrájená nadrobno
        2 lžíce sádla nebo slunečnicového oleje
        2 lžičky sladké papriky
        1 litr hovězího vývaru
        1 lžíce hladké mouky
        sůl a čerstvě mletý pepř
        po špetce kmínu, mletého chilli a majoránky
        2 stroužky česneku, drceného
        1–2 brambory, oloupané a nakrájené na kostky

        Příprava jídla
        1 V hrnci na polovině tuku zpěňte cibuli. Přidejte maso nakrájené na malé kostky a 3 minuty opékejte. Zaprašte paprikou, zamíchejte a ihned zalijte polovinou vývaru. Osolte, okořeňte pepřem, kmínem a chilli a přiklopené duste téměř doměkka.

        2 V jiném hrnci zpěňte na zbylém tuku mouku, až zesvětlá, jíšku zalijte zbylým zchladlým vývarem a rozšlehejte. Přilijte k základu, přidejte brambory, česnek, majoránku a za občasného míchání vařte asi 15 minut, až brambory změknou.

        Rada šéfkuchaře Jaroslava Sapíka: Svěží navinulou chuť získáte, když po paprice a před zalitím vývarem rozmícháte v základu velkou lžíci dobrého rajského protlaku.

    ZANECHAT ODPOVĚĎ

    Přihlášení pomocí Wargaming.net ID