28 května, mikroaktualizace

0

ASIA: Mějte prosím na paměti, že servery World of Tanks Asia budou z důvodu údržby nedostupné 28. května 2020 od 05:00 do 05:45 UTC + 8, aby bylo možné nainstalovat mikropatch 1.9_9. Portál hry a klanu nebude během této doby k dispozici.

NA: Na NA & SA serverech World of Tanks bude instalována aktualizace 1.9_9. Portál hry a klanu nebude k dispozici během této doby počínaje 28. květnem ve 02:00 PT | 04:00 CT | 05:00 ET.

Odstávka pro instalaci aktualizace na NA serveru by měla trvat přibližně 45 minut, odstavení na SA během instalace opravy mohou trvat až 90 minut.

EU: Servery World of Tanks budou kvůli této aktualizaci nedostupné 28.05.2020 od 06:00 do 06:45 CEST.

Mějte také na paměti, že kvůli aktualizaci:

  • Portál klanu bude nedostupný od 06:00 CEST 28.05.2020 do 06:45 CEST 28.05.2020

Patchnotes

  • Opraven problém chybějící medaile Velké vítězství za dokončení akce Cesta do Berlína.
  • Opraven problém poškození spojenců pomocí bojových rezerv dělostřelecké střelby a leteckého útoku v klanových bitvách.
  • Opraveny některé technické problémy.
28 května, mikroaktualizace
Ohodnoťte tento článek!
4 (80%) 3 hlas/ů