Malá aktualizace + víkendové dvojité XP

0

Overwatch slaví první výročí a s tím přichází i různé akce. Nyní se na nás usmálo štěstí a můžeme si užít celý víkend zdvojnásobených zkušeností. Kdokoli, kdo se přihlásí do hry na PC, PlayStation 4 nebo na Xbox One, dostane bonus dvojitých zkušeností.

Bonus se bude vztahovat na téměř všechny zdroje zkušeností.

  • Čas strávený v boji
  • Dokončení boje
  • Dokončení po sobě jdoucích zápasů
  • Vyhrané bitvy
  • Záloha do probíhajícího boje
  • Získávání medailí

Zkušenosti se také budou multiplikativně stackovat s existujícími skupinovými a IGR bonusy. Jedinou věc, kterou neovlivní, je váš první bonus vítězů dne, který zůstane na 1500 XP.

Toto období bonusových zážitků začíná ve všech regionech napříč všemi platformami ve čtvrtek 8. června v 17:00 PDT (nebo v pátek 9. června v 00:00 UTC) a končí v pondělí 12. června v 23:59 PDT (nebo v úterý, 13.června v 06:59 UTC). Pokud byste chtěli vidět, kdy bude bonus ve vaší oblasti fungovat, můžete se kouknout na pěknou mapku od Blizzardu.

DoubleXP-June2017-Map_OW_Embedded_JP.png

Poznámky k aktualizaci – 6. června 2017

Nová aktualizace je nyní dostupná na Windows PC. Informace o nejnovějších změnách najdete níže.

Tyto změny se objeví na konzolích později v nějaké velké aktualizaci.

Opravy chyb

Všeobecné

  • Opraveno několik chyb, které umožnily hráčům dosáhnout neúmyslného umístění na více mapách.
  • Opravena chyba, která způsobila, že hráči padali z pohybujících se plošin při tanci.
  • Opraven pád hry, který by nastal při renderování mlhy pro hráče s určitým hardwarem.

Uživatelské prostředí

  • Opravena chyba, která způsobila, že ikony přehrávače “Oni” a “Law” se zobrazily zamčené i poté, co byly odemčeny.
  • Opraven problém, který blokovaným hráčům umožnil poslat pozvánky do Custom hry.

migmduek4s2n1496699695461

Ohodnoťte tento článek!